Planlösningar och planritningar

NYHET – kliv in i din husritning!

Upplev ditt hus redan som husskiss med den allra senaste tekniken. Vi är en av de första hustillverkarna som presenterar alla våra husskisser interaktivt och i VR. Fungerar på alla plattformar; smarttelefoner, läsplattor och datorer oavsett operativsystem. Enkelt och lättillgängligt. Du kan alltså vandra runt i huset innan det har byggts!

Bimx ritprogram

Läs hur du enkelt använder appen.

Enplanshus med vinkel

Vitt vinkelhus med spröjs

Enplanshus med vinkel är en av de populäraste husmodellerna. Uteplatsen blir naturligt skyddad och planlösningen blir öppen och trevlig. Ett enplanshus erbjuder större möjligheter till variationer i planlösningen jämfört med ett tvåplanshus.

Tvåplanshus

New Englandhus tvåplanshus

Tvåplanshus är också en populär hustyp. Den passar bra till en växande familj eller till små tomter där man vill få ut en större yta. Detaljplanen kan påverka möjligheterna att man får bygga i två plan.

Enplanshus utan vinkel

Enplanshus utan vinkel

Enkla, raka hus är kostnadseffektiva att bygga. Dessutom blir de effektiva till ytan och passar bra på tomter som är långsmala i formen. Välj ”Byggsmarta hus” i listan till vänster på sidan Hustyper, om du vill se exempel på kostnadseffektiva hus.

Planlösningar med garage

Putsat hus med garage

Hus med varmgarage i samma byggnad är en smidig och praktiskt lösning att ta sig från bilen direkt in i huset. Det är en kostnadseffektivt byggsätt som passar till små tomter där det ett fristående garage inte får plats.
Välj ”Garage”  i listan till vänster på sidan Hustyper, om du vill få förslag på planlösningar med garage.