Personal

Det här är vi, människorna bakom Villa Varm. Läs om vad vi gör då vi inte bygger hus eller sitter på kontoret.

Husfabriken

Peder Öhman

Peder Öhman

Produktionsledare

Peder gillar att bygga även på fritiden och har alltid något nytt, spännande byggprojekt på gång. Ett annat projekt, som länge har varit en dröm för Peder är att äga en Camaro. Nu har drömmen gått i uppfyllelse och han har börjat renoveringen av en Camaro gen 2 med BigBlock-motor.

Robert Isaxon

Husbyggare

Robert – den sanna och trygga norrbottningen ägnar sin fritid åt sitt stora jakt- och fiskeintresse. Under sommaren tillbringar han också mycket tid i sin stuga, vackert belägen vid sjön Bjursträsket.

Robert Isaxon

Anders Frohm

Anders Frohm

Husbyggare

Motorsport är något som Anders är brinner för. Då främst det som har med motorcyklar att göra, vissa tävlingar besöker han på plats som t ex Isle of Man där han varit två gånger. Det blir även turer på den egna hojen så fort tillfälle ges. Fiske och whiskey hör också till Anders intressen.

Joakim Sandström

Husbyggare 

När Joakim är ledig skruvar han gärna i sina veterantraktorer. Under sommaren blir det turer med vattenskotern. Behövs det hjälp hemma på lantgården är Joakim inte sen att hjälpa till. Joakim är grym på att plöja.

Joakim Sandström

Montörerna

Kenneth Öhlund

Husmontör 

Kenneth är en erfaren Villa Varm-snickare som började sin karriär här i husfabriken direkt efter yrkesskolan. Fritiden ägnar Kenneth åt sin familj med barn och barnbarn. Sportintresset är stort och även om han inte idag utövar någon sport så följer han med i fotbollsvärlden. Ungdomsfotbollen är något som Kenneth vurmar för.

Lars-Erik Steen

Husmontör 

Lasse är stockholmaren som rotade sig i Piteå, dock pratar han inte pitemål men har inga som helst problem att förstå dialekten. På fritiden gillar Lasse att fiska och köra skoter. Husvagnen används flitigt, både för sommar- och vintercamping. Med tre barn som bor i egna hus finns det alltid byggprojekt där Lasse behövs!

Kontoret

Håkan Björkman

VD

Håkan har ett stort teknikintresse och även om han jobbar med hus gjorda av trä så är det stål han gillar att jobba med på fritiden. Gärna då någon konstruktion av en ny skoterpulka eller förbättringar på sin Bergshäst – en enduromotorcykel som bara körs på vintern.

Helena Sundström

Marknadschef

Helena är en riktig inredningsnörd. På fritiden pysslar hon gärna hemma i huset och trädgården. Att fixa middagar och fester för vännerna är också något som Helena gärna gör. Då det är resdags åker hon gärna till storstäder, gärna med tid över för lite shopping.