Bygg Villa Varm istället för ett hus på totalentreprenad!

Ett hus på totalentreprenad är bland de dyraste sätten att köpa sitt hus på. Dessutom är det svårt att göra ändringar under byggets gång. Detta behöver inte betyda att det är dåligt men man har prioriterat annat än att försöka få ner kostnaden på sitt hus.

Genom att bygga med Villa Varm istället, kan du dra nytta av alla dessa fördelar:

Prata med oss direkt

Vid köp av ett hus på totalentreprenad behöver du bara prata med ett företag – enkelt!
En sanning med modifikation, husleverantören har sina återförsäljare som ofta är egna bolag. Om du vill göra någon förändring kan det vara besvärligt att veta vem man ska prata med: leverantören, dess ombud eller av ombudet inhyrd entreprenör?

Köper du ett stomrest hus från Villa Varm ringer du direkt till oss om du vill göra någon förändring eller har några frågor. Vi är kända för vår goda service och stora engagemang.

Stor flexibilitet och valfrihet för dig

Vid köp av ett hus på totalentreprenad måste man veta exakt hur varenda detalj i huset ska se ut redan innan bygget körs igång. Det är svårt och kostsamt att göra ändringar eller komma med egna idéer.

Om man har synpunkter på hur kakelplattorna ska sitta och du köpt ett nyckelfärdigt hus måste du gå via ombudet istället för att prata med plattläggaren direkt. Tilläggstjänster och utföranden beställda genom ombud utöver det som är överenskommet kan ibland leda till oönskade missförstånd och tvister.

Köper du ett stomrest hus från Villa Varm har du större valfrihet och kan påverka husbygget, även under projektets gång. Vid köp av ett hus på totalentreprenad kan det vara svårt att få möjlighet till detta.

Ditt hus – ditt engagemang

När man varit delaktig i sitt husprojekt på ett handgripligt sätt ger det inte bara kunskap och trygghet om husets uppbyggnad utan också en extraordinär känsla av stolthet och hemtrevnad. Steget kommer kanske inte heller kännas så stort den dagen man vill fräscha upp eller måla om sitt hus, då man redan gjort resan en gång!

Enkelt om det blir fel

En fallgrop som många husköpare ramlat i då de köpt ett hus på totalentreprenad är att de inte förstått att den generösa garantin inte alltid gäller. Det kan vara fråga om målning, kakelsättning, montering av innerväggar eller annat. Köper du ett stomrest hus från Villa Varm kan du inte ta miste på att vissa delar av garantin ligger på dig själv eller på den entreprenör du nyttjat och du kan agera därefter.

Vid köp av ett hus på totalentreprenad är det lätt att veta vem som ska stå för en eventuell reklamation. Ja, det stämmer och den ansvarige kan inte skylla ifrån sig. Om du nyttjar Villa Varms fina upphandlingsunderlag är det också lätt att hitta den ansvarige och du gör upp med den entreprenör som faktiskt gjort det felaktiga jobbet.

Om t.ex. vattenkranen börjar läcka, vem ska jag ringa? Har du köpt ett hus på totalentreprenad kan du ringa till ombudet och be honom ordna detta på garantin. Frågan är om det inte hade varit lättare att be den, av dig inhyrde VVS-entreprenör istället, då du köpt ett stomrest hus av Villa Varm.

Spara pengar

Att köpa ett stomrest hus är oftast det billigaste alternativet sett till vad du får för pengarna. Ett hus på totalentreprenad är i de flesta fall dyrast, normalt debiterar samordnaren minst 15% i entreprenadtillägg för att täcka sina kostnader för samordningen.