Bygg Villa Varm istället för ett lösvirkeshus!


[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_fullwidth_menu menu_id=”25″ submenu_direction=”downwards” fullwidth_menu=”off” _builder_version=”3.2.1″][/et_pb_fullwidth_menu][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.2.1″][et_pb_fullwidth_slider _builder_version=”3.16″ header_font_size=”66″ header_font_size_tablet=”46″ header_font_size_phone=”26″ header_font_size_last_edited=”on|desktop” custom_padding=”150px||50px|” custom_padding_last_edited=”off|desktop” button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][et_pb_slide heading=”Nackdelar med lösvirkeshus” use_bg_overlay=”off” use_text_overlay=”off” _builder_version=”3.16″ background_color=”#e09900″ button_on_hover=”on” button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_slide][/et_pb_fullwidth_slider][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ module_class=”section-preamble” _builder_version=”3.2.1″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.2.1″]

Många tror att ett lösvirkeshus är ett billigt alternativ vid första anblicken. Men det finns en hel del osäkerheter som man kanske inte har räknat med. Priset är inte alltid fast och du kan få svårt att få en bild av vad hela projektet kommer att kosta.
Väder och vind påverkar bygget och det finns risk för fukt i konstruktionen. Med ett stomrest, monteringsfärdigt hus har du ett fast pris och ett snabbt uppmonterat tryggt hus.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.2.1″]

Rejäl konstruktion och hög kvalitet

En Villa Varm kund drar nytta av vårt rejäla och välisolerade utförande och genomgående högkvalitativa material i alla delar. (Lösvirkeshus byggs i allmänhet enligt standard med 21-24 cm väggtjocklek och ingjuten golvvärme)
Villa Varms uppmonterade hus erbjuder samma flexibilitet som lösvirkeshus. Att få hjälp att tänka efter före spar mycket tid och pengar. När man köper ett uppmonterat hus av Villa Varm får du detta på köpet.

Byggt inomhus i torr miljö

Huset byggs inomhus i torra och optimalt ordnade förhållanden. De färdiga delarna lagras i förråd innan leverans och transporteras torrt på täckt lastbil.
Huset sätts under tak på 3-4 dagar. Därefter är det regnskyddat och det är möjligt att låsa in sina verktyg och övrigt byggmaterial. Ett torrt hus är ett friskt hus.

Vi levererar allt byggmaterial fritt till byggplats, allt finns med i rätt mängd. Materialet levereras inte på samma gång utan kommer löpande i den takt det ska monteras, smidigt och problemfritt för dig som kund. Man behöver inte åka och hämta något, detta spar mer tid och pengar än man tror.

Vi har alltid samma montörer som reser alla våra hus runt om i Sverige. Våra norrbottniska montörer från Piteå är mycket kunniga, erfarna och kostnadseffektiva. En vid första anblicken billigare lösning, som många andra hustillverkare väljer, är att anlita lokala snickare. Vi menar att denna lösning kan bli dyrare eftersom hantverkarna inte är vana och saknar erfarenhet av just den husvarianten. Med våra montörer vet vi att allt blir monterat rätt, en trygghet för både oss och dig som kund.

Bygglovshandlingar ingår

I husleveranser ingår handlingarna till bygglovet. Vi hjälper dig att ta fram fasad- och planritning, situationsplan, teknisk beskrivning och i fylld bygglovsansökan. Den obligatoriska energiberäkningen som krävs för bygglovet görs också.

Fullständig dokumentation

Huset projekteras i detalj innan det tillverkas och levereras. Alla handlingar som rör huset samt installationer såsom el, VVS, grund och ventilation ritas upp.
Förutom rena installationsanvisningar får du kompletta och tydliga underlag för anbudsförfrågningar som förenklar din upphandling av alla tillhörande entreprenader. Man behöver alltså inte vara sakkunnig i detta, bara lämna dessa handlingar till entreprenören för att få jobbet utfört.
Små byggfirmor brukar ofta bygga med en otydlig liten bygglovsritning som enda underlag, inget mer. Hur ska du då kunna påvisa ett fel vid en eventuell konflikt?

Som kund hos Villa Varm får du veta exakt vad du får när du köper hus av oss. Vi har tydliga handlingar som beskriver exakt hur huset kommer att se ut, bestå av samt omfattningen av vårt arbete. Att lämna detaljerna godtyckligt vilket är vanligt då små byggfirmor inte har varken resurser eller den kunskap som krävs för att dokumentera ett husbygge. De löser saker och ting på plats och ibland måste de göras om, man vet inte vad man får. Otydliga eller i värsta fall obefintliga avtal är ofta grunden till konflikt.

Tryggt husköp med fast pris

Villa Varm står för klara besked och vi är ett stabilt husföretag. Våra betalningsvillkor är förmånliga. Du får ett fast pris på husleveransen inklusive husmontering och frakt. Vi har levererat hus ända sedan slutet av 60-talet. Dagens utförande introducerade vi första gången 1984, med andra ord en väl beprövad konstruktion som skapat trygghet för våra kunder i över 40 år.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_sidebar area=”et_pb_widget_area_2″ _builder_version=”3.2.1″][/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]


Husets invändiga yta:

m2


Byggnadsarea:

m2


Förslag på ändringar: